Henkilöstö­valmennus

Esimiesvalmennus

Esimiesvalmennus - Valmentavalla johtamisella parhaisiin tuloksiin

Yrityksen ja työyhteisön menestys mitataan johtamisessa. Esimiesvalmennus auttaa esimiehiä ja johtajia viemään yrityksen vision ja strategian käytäntöön.

Esimiesvalmennus on usein pitkäkestoinen prosessi, jonka aikana tunnistamme asiakasyritystemme jo olemassa olevat vahvuudet ja vahvistamme niitä entisestään. Olemme harjaantuneita myös kuulemaan ja näkemään kipukohdat, joita jokaisessa työyhteisössä piilee. Otamme kipukohdat avoimeen tarkasteluun johtoryhmässä ja esimiesten kesken. Näitä käsittelemällä pystymme rakentamaan uutta ja kirkastamaan koko talon toimintakulttuuria haluttuun suuntaan.

Esimiesvalmennus on paikka, jossa esimiehet oppivat valmentamisen taitoja osallistaa, motivoida ja sitouttaa henkilöstön toimimaan kirkastettuja päämääriä kohti. Valmentavalla johtamisella esimies vahvistaa työhyvinvointia ja rakentaa vahvan tulosta tekevän joukkueen. Lue kuinka Delta Auto paransi myyntiään ja tulostaan valmennuksessamme.

Toteutamme esimiesvalmennuksia myös yhteistyössä työeläkeyhtiöiden kanssa. Uskomme, että työhyvinvointia luodaan osallistavalla ja valmentavalla johtamisella. Organisaation menestys perustuu yhteisessä vuorovaikutuksessa syntyville innovaatioille. Empaattisella ja läsnäolevalla esimiestyöllä saadaan aikaan liiketaloudellisesti mitattavia tuloksia. Kun keskitytään työhyvinvointiin ja esimiestyön kehittämiseen värähtävät myös asiakaskokemuksen, keskiostoksen ja kannattavuuden mittarit.

Esimerkkejä valmennusteemoista:

  • Esimiehen roolit, vastuut ja velvollisuudet
  • Esimies valmentajana
  • Esimies itsensä johtajana
  • Välittäminen ja laadukas kehityskeskustelu
  • Puheeksi ottaminen ja haastavat johtamisen tilanteet
  • Motivaatio ja jaksaminen muutoksessa
  • Viestintätaidot – Viesti, valmenna ja vaikuta