Henkilöstö­valmennus

Myyntivalmennus

Myyntivalmennus - Osaava ja motivoitunut myyntihenkilöstö

Spring Housen myyntivalmennus tuo vahvaa myyntiosaamista, katetietoisuutta, pelkäämätöntä asennetta sekä avaa uusien mahdollisuuksien näkemistä. Toimialasta riippumatta myynti on jokaisen yrityksen kulmakivi, jota tukemalla koko talo voi paksusti. Myyntitiimi ja sen erilaiset persoonat, on saatava loistamaan. Me tiedämme, mistä syntyy innostunut ja persoonallinen myyjä, jolla on vankka tietotaito!

Meidän myyntivalmennuksemme on käytännönläheinen, jossa valmentaja haastaa myyjiä parempiin tuloksiin sekä myyntitiimin jäsenet sparraavat toisiaan. Vahvistamme yksilöä ja tiimiä. Valmennuksen jälkeen jokaisella on selkeät toimintamallit, jotka on saatettu jo valmennuksessa hyvään käytäntöön. Vahvistamme rutiineja aktiivisella seurannalla, palkitsemalla, korjaamalla ja kannustamalla.

Menestyvä myyntitiimi tarvitsee innostavan esimiehen

Myyntivalmennus on myös esimiehiä varten.  Menestyvä myyntitiimi tarvitsee positiivisen, innostavan ja sitoutuneen esimiehen, joka saa tiiminsä loistamaan ja jakamaan osaamistaan toisilleen. Esimiehen osallistuminen myyntitiimin valmennukseen takaa tuloksenteon myös valmennuksen jälkeen. Näin valmennuksessa opitut uudet taidot jäävät elämään koko yrityksen arjessa. Lue lisää Delta Autolle toteuttamastamme Tarjoava myyjä -valmennuksesta, jossa myyjät ja esimiehet yhdessä saivat aikaan merkittäviä tuloksia.

Myyntivalmennus saa myyjät myymään enemmän sekä omalla esimerkillään haastavat koko työyhteisön parempiin tuloksiin. Spring House valmensi Haikon tarjoilijoista aktiivisia myyjiä. Lue lisää valmennuksesta, jonka avulla asiakkaat käyttävät yli 10% enemmän kartanohotellin palveluja.

Esimerkkejä valmennuksistamme:

  • Tunnetta ja systematiikkaa myyntityöhön
  • Tarjoileva myyjä: Katteellista lisämyyntiä
  • Menestyvä puhelinmyyjä
  • Myynnin ammattitutkinto