Henkilöstö­valmennus

Uudelleensijoittuminen

Uudelleensijoittuminen - Muutos on mahdollisuus parempaan

Uudelleensijoittuminen on alue johon tämän päivän yritykset panostavat haastavassakin tilanteessa ja auttavan lähtevää henkilöstöä löytämään uuden uran itselleen.

Kun joudutaan irtisanomisen tilanteeseen, muutos koskee aina työyhteisön kaikkia jäseniä, sekä heitä jotka joutuvat lähtemään että heitä joilla työpaikka säilyy. Valmennamme esimiehiä käsittelemään tätä muutostilannetta sekä käymään haastavia keskusteluja työntekijöiden kanssa. Autamme irtisanottuja löytämään uuden uran itselleen, joko henkilökohtaisessa ohjauksessa tai ryhmävalmennuksessa. Lue lisää Erweko Oy: Uudelleensijoittumisvalmennuksesta uusi suunta työelämään.

Haastavassa muutostilanteessa kannattaa panostaa myös jäävän henkilöstön jaksamiseen ja heidän muutoskyvykkyyden ylläpitämiseen. Valmennamme heitä löytämään uuden innostuksen itsestään ja jatkaa yrityksen viemistä uudelle kasvupolulle. Lue lisää: Pilkington Automotive Finland: ”Jokaisen työllä on merkitystä”.

Räätälöimme valmennuksemme aina asiakasyrityksemme toiveet ja tarpeet huomioiden – jokainen muutostilanne on ainutlaatuinen.

Meillä on kokemusta myös ELY-rahoituksesta, koska olemme toimineet työ- ja elinkeinohallinnon kanssa yhteistyössä valtakunnallisesti yli kymmenen vuoden ajan.

Esimerkkejä valmennuksistamme, joissa kaikissa on tavoitteena uusi työ, opiskelupaikka tai yrittäjyys

  • Ryhmämuotoinen uudelleensijoittumisen valmennus
  • Henkilökohtainen uraohjaus
  • MuutosKoulutus – ELY-rahoituksen tukemana toteutettava koulutus