Henkilöstö­valmennus

Yhteishankinta­koulutukset

Tukea yrityksen muutostilanteisiin

Me näemme muutoksessa piilevät mahdollisuudet ja voiman, jotka tarvitsee kanavoida uuden rakentamiseen. Muutostilanteisiin liittyy usein myös tunteita: emme pelkää niitä, vaan autamme tunteiden purkamisessa ja henkilökunnan motivoimisessa. Varmistamme, että uudet toimintatavat saadaan käytäntöön muutostilanteen jälkeen.

Spring House tuntee työ- ja elinkeinohallinnon palvelut yli kymmenen vuoden kokemuksesta. Olemme toteuttaneet valtakunnallisesti yhteishankintakoulutuksia asiakasyrityksillemme ELY-keskusrahoitusta hyödyntäen. Yhteishankintakoulutus on kolmen toisiaan täydentävän ja eri tarpeisiin suunnatun palvelutuotteen perhe:

  • MuutosKoulutus – työnantaja voi auttaa taloudellisesta tai tuotannollisesta syystä irtisanottuja työntekijöitään löytämään uuden ammatin tai työpaikan tai tukea toistaiseksi lomautettuja työntekijöitään.
  • TäsmäKoulutus – yrityksen ja sen henkilöstön tarpeisiin räätälöity ammatillinen perus- tai lisäkoulutus. Soveltuu myös määräaikaisiin lomautustilanteisiin.
  • RekryKoulutus – kun yrityksen tarpeisiin ei löydy ammattitaitoisia työntekijöitä, eikä lähiaikoina valmistu tarvittavia osaajia muusta koulutuksesta.
  • Työpaikkasuomi – ks. esite Tyopaikkasuomi kielikoulutus Pohjois-Pohjanmaa