Spring House

Spring House

Saatamme unelmat teoiksi valmennuksen kautta

Spring House on merkittävä valmennustalo, niin liiketaloudellisilla luvuilla, asiakkaalle tuotettavilla ratkaisuilla, valmennettavien lukumäärällä kuin henkilöstömme lukumäärällä mitattuna.

Valmennamme 120 ammattilaisen voimin kymmeniä tuhansia työntekijöitä ja työnhakijoita vuosittain. Moniammatillinen tiimimme haastaa itsensä ja toisensa kehittymään jatkuvasti. Me kannatamme arjen tekoja, loppuun asti vietyjä ideoita. Meissä yhdistyvät halu, kyky ja uskallus. Meillä on unelmia ja toteutamme niitä joka päivä. Sinullakin on yksi elämä – tee siitä arvokas.

Asiakkaamme ovat eri toimialojen huippuja omalla sarallaan. Ydinajatuksemme on auttaa asiakasorganisaatiotamme viemään ideat arjen työssä tapahtuviksi muutoksiksi. Uskommekin, että kasvu ja kehittyminen tapahtuvat muutoksen kautta. Olemme asiakkaamme ratkaisukeskeinen kumppani erilaisissa organisaation ja työelämän muutostilanteissa. Keskitymme asiakkaidemme menestykseen yhdessä heidän kanssaan. Haluamme auttaa asiakkaitamme onnistumaan! Uskomme, että pienillä arjen muutoksilla saamme aikaan merkittävää kasvua. Yhdessä olemme enemmän!

Kiitos asiakkaidemme, meillä on ollut etuoikeus kasvaa nopeasti. Liikevaihtomme vuonna 2016 tulee olemaan noin 9 miljoonaa euroa. Olemme jo kuutena peräkkäisenä vuonna saaneet Kauppalehden Menestyjä-sertifikaatin positiivisen talouskehityksemme ansiosta. Osana StaffPoint-konsernia tuotamme asiakkaillemme ratkaisuja, joissa yhdistyvät henkilöstöpalvelut, rekrytointi, osaamisen kehittäminen ja henkilöstöhallinnon tietojärjestelmät. Strategian mukainen vahva kasvumme jatkuu.

Menestyjä_Merkki_2015_originaali_150x150mmSuomen_vahvimmat

Spring Housen historia

Spring House Oy perustettiin vuonna 2002. Jo tuolloin yhtiön keskeisiä rakennusaineita olivat kova halu ja arkeen menevät valmennusmetodit. Ihmisläheisyys ja yksilön potentiaaliin uskominen ovat alusta lähtien olleet ydinajatuksiamme.

Spring Housen tarina lähti liikkeelle elämänsä siirtymävaiheessa olevista, unelmiaan tavoittelevista nuorista. Spring Housen perustajajäsenet kirjoittivat teoksen nimeltä Kunnian Kevät – näin menestyt pääsykokeissa (Jaakko Mäki-Petäjä, Kustannusosakeyhtiö Tammi) tueksi ja avuksi tulevan työuran ensiaskelille. Kirja kiinnitti huomiota silloisessa työministeriössä ja sen oppien nähtiin soveltuvan erinomaisesti myös työnhakuun ja urasuunnitteluun. Motivointiin, asenteen merkitykseen, tavoitteen asettamiseen ja siinä pysymiseen keskittyvä teos hankittiin jokaisen työ- ja elinkeinotoimiston käsikirjastoon. Tästä lähti liikkeelle merkityksellinen yhteistyö työ- ja elinkeinohallinnon kumppanina. Sittemmin työmahdollisuuksia valmennettavillemme tarjonneet työnantajat kiinnostuivat tavastamme valmentaa ihmisiä ja saada muutosta aikaan heidän työurillaan. Näin aloimme vauhdittaa ja tukea kasvua ja muutosta myös yrityksissä ja organisaatioissa.

Vuonna 2012 meistä tuli osa StaffPoint –konsernia. StaffPoint-yhdistymisen myötä yhdistyivät myös muun muassa maahanmuuttajakouluttajana tunnettu Taitoprofiilit Oy ja Spring House Oy. Taitoprofiilit Oy perustettiin vuonna 2004 tekemään alun perin lyhyitä osaamiskartoituksia ja –arvioita, mistä toiminta laajeni muihin työvoimapalveluihin ja yrityksille tarjottaviin valmennuspalveluihin. Vuonna 2007 Taitoprofiilien palveluntarjonta laajentui maahanmuuttajille suunnattuihin koulutuksiin, joiden osuus kasvoi nopeasti liiketoiminnan kannalta merkittäväksi.

Kahden merkittävän palveluntuottajan yhdistyminen laajensi uuden Spring Housen palveluntarjooman kattamaan koko työvoimapalvelujen kentän ja vahvisti entisestään henkilöstövalmennuksen osaamistamme. Yhdessä meistä tuli Spring House Oy, joka on toimialansa suunnannäyttäjä ja edelläkävijä.

Lue lisää Sulje