Äkkilähtö työhön! – ICT-, digi- ja markkinointialan työnhakijoille Uudellamaalla

Kenelle 3–6 kuukautta työttöminä olleet ICT-, digi- ja markkinointialan työttömät työnhakijat.

Missä Spring House tarjoaa palvelua koko Uudenmaan alueella.

Mitä tarvitset Vahva motivaatio löytää työpaikka, tahto työllistyä ja valmius tehdä töitä oman työllistymisen eteen.

Mitä saat meiltä Henkilökohtaisen työnhaun valmentajan, jonka kanssa kirkastetaan omat vahvuutesi ja ammatillinen osaamisesi työnhakua varten ja aloitetaan aktiivinen työnhaku. Valmentaja antaa tukea ja sparraa työpaikkojen löytymisessä. Kartoitamme juuri sopivat työnhaun väylät Sinulle. Valjastat esimerkiksi sosiaalisen median avuksesi työnhaussa valmentajan opastamana. Ihan aluksi saat apua työnhakuasiakirjojesi päivittämiseen ja niiden laatimiseen, sekä esimerkiksi osaamistasi esittelevän portfolion kokoamiseen. Tämän jälkeen alkaa aktiivinen työnhaku ja -etsintä!

Valmentaja toimii myös omana rekrytointikonsulttinasi, hänen kauttaan sisaryhtiömme StaffPointin alueelliset, valtakunnalliset sekä kansainväliset uramahdollisuudet ovat ulottuvillasi. StaffPoint tarjoaa erilaisia tehtäviä ICT-, digi- ja markkinoinnin aloilla. StaffPointin ICT-toimialan erikoisosaajat auttavat StaffPointin asiakasyrityksiä palvelutuotannossa, asiakastuessa ja vaativissa asiakasprojekteissa. StaffPoint työllistää mm. IT-suunnittelijoita, tietoturva-asiantuntijoita, web-suunnittelijoita, kuvankäsittelijöitä,tukihenkilöitä, tallentajia ja tietoliikenneasentajia. StaffPoint rekrytoi henkilöstöä  myös asiakaspalvelun-, myynnin-, markkinoinnin-, viestinnän- sekä talous- ja henkilöstöhallinnon erilaisiin tehtäviin – Back Office- ja assistenttitehtävistä aina yritysten johto- ja avainhenkilöstöön. Työsuhde voidaan ulkoistaa tai henkilö voidaan rekrytoida suoraan asiakkaan palvelukseen. Asiakasyrityksiämme ovat mm. Fonecta, Verohallinto, TeliaSonera, TaksiHelsinki, Viasat.

StaffPointilla on johdon suorahakupalveluiden tuottajana (StaffPoint Executive) laajin verkosto Suomessa ja kansainvälisesti. Toimimme 20 paikkakunnalla Suomessa ja 50 maassa kansainvälisesti. Liityimme osaksi kansainvälistä Pedersen & Partners – suorahakuyritystä 1.1.2015. Asiakkaamme etsivät jatkuvasti kauttamme avainhenkilöitä avoinna oleviin tehtäviin.

Lue staffpointilaisten monipuolisista uratarinoista täältä.

Miten Valmentajan kanssa on henkilökohtaisia tapaamisia, minkä lisäksi yhteyttä pidetään puhelimitse ja verkon yli.

Lisäksi järjestämme mahdollisia ryhmätapaamisia pilotin osallistujille. Tapaamisissa pääset verkostoitumaan muihin työnhakijoihin ja vaihtamaan ideoita sekä saat valmennusta työnhaun eri teemoista, esim. sosiaalisen median työnhakukampanjan luominen

Kuinka kauan Palvelun kesto on 5 kk per työnhakija.

Miten pääset mukaan Ilmoittaudu mukaan Uudenmaan TE-toimiston sähköisen lomakkeen kautta. Voit jättää TE-toimistolle yhteydenottopyynnön tai esittää kysymyksiä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen pilotit.uusimaa@te-toimisto.fi.

Lisätietoja Spring House, puh. 09 72 62800 tai info@springhouse.fi ja Uudenmaan TE-toimisto