Äkkilähtö työhön! – Palvelualojen työnhakijoille Uudellamaalla

Kenelle 3–6 kuukautta työttöminä olleet majoitus- ja ravitsemusalan sekä kauppa- ja myyntialan työttömät työnhakijat.

Missä Spring House tarjoaa palvelua koko Uudenmaan alueella.

Mitä tarvitset Vahva motivaatio löytää työpaikka, tahto työllistyä ja valmius tehdä töitä oman työllistymisen eteen.

Mitä saat meiltä Henkilökohtaisen työnhaun valmentajan, joka sparraa Sinua työnhaussa, etsii kanssasi töitä ja auttaa Sinua kirkastamaan omat vahvuutesi ja osaamisesi työmarkkinoilla. Mikäli työnhakuasiakirjasi kaipaavat päivitystä, saat vinkkejä ja apua valmentajalta. Pääset harjoittelemaan laajalti palvelualan rekrytoinnissa käytettävää videotyöhaastattelua ja saat palautetta valmentajalta. Valjastat sosiaalisen median avuksesi työnhaussa valmentajan opastamana, mikäli se edistää juuri Sinun työnhakuasi – kartoitamme juuri ne sopivat työnhaun väylät Sinulle!

Valmentaja toimii myös omana rekrytointikonsulttinasi, hänen kauttaan sisaryhtiömme StaffPointin alueelliset, valtakunnalliset sekä kansainväliset uramahdollisuudet ovat ulottuvillasi.  StaffPoint on merkittävä palvelualojen työllistäjä, esim. hotelli- ja ravintola-ala työllistää vahvasti ja StaffPoint on Suomen suurin HoReCa-toimialan henkilöstöpalveluiden tarjoaja: välitämme noin 50 % kaikista alan työvuoroista, ja ravintolatyöntekijämme tekevät keskimäärin 277 000 työvuoroa vuodessa. Työntekijämme ovat alansa rautaisia ammattilaisia – ravintolapäälliköitä, hovimestareita, baarimestareita, tarjoilijoita ja kokkeja. Pohjois-Suomen sesonkiin palkatusta vuokrahenkilöstöstä 85 % on staffpointlaisia. Kaupan ammattilaisemme puolestaan tekevät vuodessa keskimäärin noin 100 000 työvuoroa, hyllyttäjästä myymäläpäällikköön. Asiakasyrityksiämme ovat mm. Suomen Lähikauppa Oy, Prisma, Finnkino, TeliaSonera, Lapland Hotels, Ylläs-Ski, Picnic, Royal Ravintolat. Lue staffpointilaisten monipuolisista uratarinoista täältä.

Valmentajan kanssa on henkilökohtaisia tapaamisia, minkä lisäksi yhteyttä pidetään puhelimitse ja verkon yli.

Kuinka kauan Palvelun kesto on 3 kk per työnhakija.

Miten pääset mukaan Ilmoittaudu mukaan soittamalla Spring Houseen, puh. 09 72 62 800 tai lähetä sähköpostia TE-toimistoon osoitteeseen pilotit.uusimaa@te-toimisto.fi.

Lisätietoja Spring House, puh. 09 72 62800 tai info@springhouse.fi ja Uudenmaan TE-toimisto

Tervetuloa mukaan!