Tehokaista työhön! – EGR-kohderyhmän työnhakijoille Uudellamaalla

Kenelle EGR-projektin kohderyhmään kuuluville.

Missä Spring House tarjoaa palvelua koko Uudenmaan alueella.

Mitä tarvitset Vahva motivaatio löytää työpaikka, tahto työllistyä ja valmius tehdä töitä oman työllistymisen eteen.

Mitä saat meiltä henkilökohtaisen työnhaun valmentajan, jonka kanssa kirkastetaan omat vahvuutesi ja ammatillinen osaamisesi työnhakua varten ja aloitetaan aktiivinen työnhaku. Valmentaja antaa tukea ja sparraa työpaikkojen löytymisessä. Kartoitamme juuri sopivat työnhaun väylät Sinulle. Saat apua tarpeesi mukaan työnhakuasiakirjojesi päivittämiseen ja vinkkejä työnhakuprosessissa onnistumiseen. Opit menestymään videohaastattelussa ja valjastamaan sosiaalisen median avuksesi työnhaussa valmentajan opastamana.

Valmentaja toimii myös omana rekrytointikonsulttinasi. Hänen kauttaan myös sisaryhtiömme StaffPointin alueelliset, valtakunnalliset sekä kansainväliset uramahdollisuudet ovat ulottuvillasi. Tarjoamme erilaisia esimies- ja asiantuntijatehtäviä sekä johtotason työtehtäviä laaja-alaisesti eri toimialoilta, esimerkiksi toimisto-, ICT-, digi- ja markkinoinnin aloilla. StaffPointin erikoisosaaja-työntekijät auttavat StaffPointin asiakasyrityksiä muun muassa palvelutuotannossa, asiakastuessa ja vaativissa asiakasprojekteissa. Työsuhde voidaan ulkoistaa tai henkilö voidaan rekrytoida suoraan asiakkaan palvelukseen. Asiakasyrityksiämme ovat mm. Fonecta, Verohallinto, TeliaSonera, TaksiHelsinki ja Viasat. Myös muut avoimet työmarkkinat ovat toimikenttänämme, ja valmentaja tukee Sinua kaikessa työnhakuun liittyvässä osa-alueissa.

StaffPointilla on johdon suorahakupalveluiden tuottajana (StaffPoint Executive) laajin verkosto Suomessa ja kansainvälisesti. Toimimme 14 paikkakunnalla Suomessa ja 50 maassa kansainvälisesti. Liityimme osaksi kansainvälistä Pedersen & Partners – suorahakuyritystä 1.1.2015. Asiakkaamme etsivät jatkuvasti kauttamme avainhenkilöitä avoinna oleviin tehtäviin.

Lue staffpointilaisten monipuolisista uratarinoista täältä.

Miten Valmentajan kanssa on henkilökohtaisia tapaamisia, minkä lisäksi yhteyttä pidetään puhelimitse ja verkon yli. Osallistuminen on mahdollista myös etänä.

Lisäksi järjestämme mahdollisia ryhmätapaamisia pilotin osallistujille. Tapaamisissa pääset verkostoitumaan muihin työnhakijoihin ja vaihtamaan ideoita sekä saat valmennusta työnhaun eri teemoista, esim. sosiaalisen median työnhakukampanjan luominen

Kuinka kauan Palvelun kesto on enintään 5 kk per työnhakija.

Miten pääset mukaan Ilmoittaudu mukaan Uudenmaan TE-toimistoon osoitteella egr.uusimaa@te-toimisto.fi.

Lisätietoja Spring House, puh. 09 72 62800 tai info@springhouse.fi.