Töihin rakennuksille!

Kenelle Keski-Suomen TE-toimiston työnhakija asiakkaille, jotka ovat olleet työnhakijoina noin 3-6 kuukautta ja jotka ovat joko alle 30-vuotiaita nuoria ja suorittaneet rakentamiseen liittyvän tutkinnon noin vuoden sisällä tai ovat yli 50-vuotiaita, vähintään viisi vuotta alalla työskennelleet työnhakijat.

Missä Spring House tarjoaa palvelua koko Keski-Suomen alueella. Spring Housen valmentaja tapaa Sinut seuraavilla paikkakunnilla: Jyväskylä, Äänekoski, Jämsä, Keuruu tai Viitasaari.

Mitä tarvitset Vahva motivaatio löytää työpaikka, tahto työllistyä ja valmius tehdä töitä oman työllistymisen eteen.

Mitä saat meiltä Henkilökohtaisen työnhaun valmentajan, jonka kanssa rakennetaan oma työnhaun suunnitelma ja saatetaan näkyväksi omat vahvuudet ja ammatillinen osaaminen. Kirkastetaan yhdessä työnhakutaitosi (työhakemus, työhaastattelu, Sinulle sopivat työnhaun väylät) ja aloitetaan aktiivinen työnhaku. Valmentaja antaa tukea ja sparraa työnantajakontaktien löytymisessä. Ihan aluksi teemme kattavan osaamis- ja ammattitaitokartoituksen, kartoitamme vahvuudet ja kehityskohteet sekä päivitämme tarvittaessa rakennusalan tehtävissä vaadittavat lupakortit (mm. työturva, tulityö, sähkötyöturva ja hätäensiapu kortit). Tämän jälkeen alkaa aktiivinen työnhaku ja -etsintä!

Valmentaja toimii myös omana rekrytointikonsulttinasi, hänen kauttaan sisaryhtiömme StaffPointin alueelliset, valtakunnalliset sekä kansainväliset uramahdollisuudet ovat ulottuvillasi.  StaffPoint on merkittävä rakennusalan työllistäjä, kauttamme työllistyy n. 650 rakennusalan ammattilaista vuodessa. Työntekijämme ovat alansa rautaisia ammattilaisia – rakennusmiehiä, kirvesmiehiä, sähköasentajia, muurareita, laatoittajia, maanrakennusmiehiä, ja putkiasentajia. Asiakasyrityksemme työllistävät Osaajia rakennusapumiehistä aina vaativiin työmaamestareihin ja työnjohtajiin asti!  Asiakasyrityksiämme ovat mm. Kumoni, Destia, Delete, Cramo, L&T. Lue staffpointilaisten monipuolisia uratarinoita täältä.

Miten Valmentajan kanssa on henkilökohtaisia tapaamisia, minkä lisäksi yhteyttä pidetään puhelimitse ja verkon yli.

Kuinka kauan Palvelun kesto on 6 kk per työnhakija.

Miten pääset mukaan Ilmoittaudu mukaan Keski-Suomen TE-toimiston toimipaikan kautta, pyydä ohjausta asiantuntijaltasi tai ota suoraan yhteyttä Spring House Oy:hyn 09 72 62 800.

Lisätietoja Spring House, puh. 09 72 62800 tai info@springhouse.fi ja Keski-Suomen TE-toimisto

Tervetuloa mukaan!